Bardschool VIP

Neem nu contact met mij op:

Mail: zing@judithkomen.nl
Whatsapp: 06-39504781
Bellen: 06-39504781.

You wanne be a True Bard?

Naast de online lessen en live dagen ga jij voor
de full Bard Experience.
Door middel van één op één coaching
en persoonlijke begeleiding.

Zodat je Bard bént.
Van binnen en van buiten.

Truly
Sing Your Story

Bij Bard School VIP ga je voor persoonlijke aandacht waardoor er meer diepgang en kwaliteit ontstaat.
Je verinnerlijkt de Bard Skills door middel van één op één begeleiding.

Bard School Live bestaat uit zes live dagen waarin we veel zingen, afstemmen en spelen met energie.
Zodat jij je laat horen. Aan jezelf. In een groep. Op jouw podium. Die Bard wordt die haar verhaal deelt. Haar lied zingt. Haar ware stem laat klinken.

De online lessen van Bard School Online ondersteunen jouw groei als Bard.
Bard School Online krijg je er dus bij. Ik raad je aan de modules tijdens het live traject te volgen om zo de Storytelling en Songwriting technieken nog meer eigen te maken.

Ik coach je zes keer tijdens dit traject op dátgene wat jij nodig hebt. Op zanggebied. Het schrijven van verhalen. Van liedjes. Innerlijk leiderschap. Podiumskills. Je stem. Zodat jij jouw verhaal deelt vanuit kwetsbare kracht. Je jouw lied zingt met jouw ware stem.

Als klap op de vuurpijl, ter afsluiting van dit traject. Word jij ingewijd als Bard.
En krijg
jij de kans om op het podium te staan en te zingen.  Jouw verhaal te delen.
Voor publiek en vrienden.

Heb jij 'iets' met creativiteit? Met zang? Met verhalen? Met energie? Met de elementen? Met persoonlijke ontwikkeling? Met een diepere connectie willen maken privé/met klanten/via Lives enz? Dan is dit hét traject voor jou!

Zes maanden live training, in een groep.
Drie online modules en coaching.
Zes keer één op één coaching.

Zodat je de Bard in jouw wakker zingt. Je jouw stem laat horen.

Dit alles voor

Ex BTW. Betalen in termijnen is mogelijk.

Neem nu contact met mij op:

Mail: zing@judithkomen.nl
Whatsapp: 06-39504781